Veelgestelde vragen

Waarschijnlijk wel. Onze artiesten zijn professionals. Ze kunnen van bijna elke foto een portret maken. De beste foto's zijn de foto's van hoge kwaliteit waarbij alle gelaatstrekken zichtbaar zijn. En zorg er - vanzelfsprekend - voor dat de hele kop zichtbaar is.
Onze artiesten besteden veel tijd aan het tekenen van elk portret - dus het is onmogelijk om een voorbeeld te geven voordat je bestelt. Zodra je je aankoop hebt voltooid, sturen we je binnen 1-3 werkdagen een preview toe. Je kunt onbeperkte revisies aanvragen totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat.
Tevreden klanten. Voor niks minder doen we het! Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het huisdier portret. Komt je kunstwerk beschadigd binnen? Neem contact met ons op. Wij printen en verzenden een gratis nieuw doek voor je. Ben je niet tevreden met de preview? Vraag gratis onbeperkte wijzigingen aan. Heb je het portret ontvangen en ben je toch niet helemaal tevreden? Retourneer de bestelling binnen 14 dagen en je ontvangt het volledige bedrag terug op je rekening.
Je portret is met 1-3 werkdagen klaar voor preview. Na goedkeuring duurt de levering maximaal 2 werkdagen. Je portret wordt gratis verstuurd.